ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Mart 2017 Perşembe 13:48

Antalyaspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları

Antalyasporda Kayserispor maçı hazırlıkları

İzinli olan Makoun antrenmana katılmazken, sakatlığı devam eden Deniz Kadah fizyoterapist eşliğinde çalıştı


Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 1 Nisan Cumartesi günü Kayserispor ile evinde yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, izinli olarak ülkesinde bulunan Jean Makoun katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Deniz Kadah fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Koşuyla başlayan idmanda futbolcular, 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra iki gruba ayrılan kırmızı-beyazlılarda, bir grup orta ve şut çalışması, bir grup da yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman sırasında teknik direktör Çalımbay, futbolcularını zaman zaman uyardı.

- Motta hırsıyla dikkati çekti

 

Ailevi sorunları nedeniyle ülkesine giderek 6 hafta takımdan ayrı kalan ve milli maç arasında yeniden takıma dönen Ramon Motta'nın idmanda oldukça hırslı olduğu görüldü.

Öte yandan, 25 yaşına giren Atakan Cangöz'ün doğum günü sahaya getirilen pasta ile kutlandı. Pastayı kesen Atakan'a ilk dilimi takım kaptanı Eto'o ikram etti.

Antrenman sırasında sahada top oynayan Salih Dursun'un 1,5 yaşındaki oğlu Yusuf'la hem futbolcular hem de teknik direktör Rıza Çalımbay bir süre ilgilendi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER