ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Haziran 2014 Çarşamba 12:54

Anıl Taşdemir Trabzonspor'da

Anıl Taşdemir Trabzonsporda

Orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, bordo-mavili kulüple anlaştı.


PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nün basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, orta saha oyuncuları Anıl Taşdemir'in Trabzonspor'a transferi konusunda bordo-mavili kulüple anlaştıklarını belirterek, "Anıl Taşdemir Trabzonspor'a hayırlı olsun" dedi.

Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Anıl Taşdemir'in takımından ayrılmak istemesi üzerine yönetim olarak futbolcunun önünü açmak için üzerilerine düşeni yaptıklarını belirtti.

Anıl Taşdemir'e ilk ciddi teklifin Trabzonspor'dan geldiğini söyleyen Karaağaç, iki kulüp arasında yapılan görüşmeler neticesinde Trabzonspor ile 400 avro bonservis karşılığında anlaştık. Dün gece bu iş bitti" diye konuştu.

Anıl Taşdemir'in, daha önce açıkladığı gibi giderken kulübüne para kazandırdığını ifade eden Karaağaç, şunları dile getirdi:
"Anıl çok başarılı ve beyefendi bir futbolcudur. Kendisi Orduspor Süper Lig'den düştüğünde takımda kalan iki futbolcudan birisiydi. Anıl artık Trabzonspor'un oyuncusudur. 2014-2015 sezonunda Trabzonspor forması altında futbol yaşamına devam edecektir. Anıl Taşdemir transferi Trabzonspor'a hayırlı olsun."

Karaağaç, Anıl Taşdemir'in geçen sezon Orduspor forması altında 17 gol ve 15 asistle oynadığını da sözlerine ekledi.
 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER