ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Şubat 2014 Çarşamba 14:33

Anıl Taşdemir özür diledi


PTT 1. Lig'de Orduspor'un Karşıyaka ile oynadığı karşılaşmada oyundan alınmasına tepki gösteren, ardından takım kaptanlığından alınarak Manisaspor maçı kadrosuna dahil edilmeyen mor-beyazlı oyuncu Anıl Taşdemir, teknik direktörü ile kulüp camiasından özür diledi.

Anıl Taşdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan gelişmelerden dolayı son derece üzgün olduğunu belirtti.
Olumsuz gelişmelerin sadece hırsından kaynaklandığını ifade eden Taşdemir, şöyle konuştu:
"Karşıyaka maçında oyundan çıkarıldığım zaman çok tepki gösterdim. Çünkü ben kaybetmeyi hiç sevmeyen bir oyuncuyum. Orduspor için oynasam da oynamasam da elimden ne geliyorsa vermeye çalışan bir insanım. Karşıyaka maçında oyundan bir anda çıkarılınca istem dışı bir tepki verdim. Bundan dolayı, yarattığım rahatsızlıktan dolayı başta teknik direktörümüz Erkan Sözeri olmak üzere tüm camiadan özür diliyorum. Benim hocamla bu zamana kadar hiçbir sorunum olmadı. Hocama olan saygım ve sevgim de kesinlikle tartışılmaz."

Bundan sonraki süreçte oynasa da oynamasa da şans verildiği sürece takımı için elinden gelen her şeyi yapacağını kaydeden Taşdemir, "Sezon başı ve devre arası verdiğimiz sözleri yerine getirerek takımımızı şampiyon yapacağız" ifadesini kullandı.

- "Ders çıkardım"

Yaşanan süreçte kendince bazı dersler çıkardığını anlatan Taşdemir, şunları söyledi:

"Zor bir süreç geçirdim. İnsan böyle durumlarda çevresindeki insanları daha iyi tanıyor. İnsan kendisini gerçekten sevenleri de daha iyi tanıyor. Ben bu süreçten kendimce dersler çıkardım. Anladım ki büyük bir camiadayım. Çünkü insanların bana çok büyük desteği oldu. Takımın kaptanı olduğum zaman da herkes bana büyük kaptan yakıştırmasını yaparak desteklerini hep verdi. Bu iki haftalık süreçte bana destek veren bütün Orduspor taraftarına teşekkür ediyorum. Beni tanıyanlar bilir, çok duygusal bir insanım. Yaşanan olumsuzluklar tamamen hırsımdan kaynaklandı. İnşallah bir kez daha böyle şeyler olmaz."

Taşdemir, gelişmelerin ardından İstanbul'da Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ile bir araya geldiğini, başkanın bu süreçte kendisine yaptığı iyilikten dolayı ona teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER