ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ekim 2014 Çarşamba 12:21

Ancelotti'den Blatter'e sert eleştiri

Ancelottiden Blattere sert eleştiri

Altın Top ödülünün Messi'ye değil de Almanya kalecisi Manuel Neuer'e verilmeliydi sözlerine en sert açıklama Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'den geldi.


FIFA Başkanı Sepp Blatter'in, 2014 Dünya Kupası'nda en değerli oyuncuya verilen Altın Top ödülünün Messi'ye değil de Almanya kalecisi Manuel Neuer'e verilmeliydi sözlerine en sert açıklama Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'den geldi. İtalyan teknik Adam Madrid'de düzenlediği basın toplantısında Blatter için "Bu adamın çenesini kapatmak imkansız hale geldi" sözlerini ederek FIFA başkanının artık fazla konuşmaması gerektiğine işaret etti. Ancelotti, "Altın top için sürekli böyle açıklamalar yapıyor, Ribery kazanırken de bu tür konuştu, Messi içinde aynı şeyleri diyor, artık bu sözlerin bir anlamı kalmadı" dedi.

FIFA tarafından yılın teknik adamı olarak aday gösterilmesi üzerine de konuşan Ancelotti, "Tabii ki bu ödülü kazanmak isterim ancak benim için en büyük ödül Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaktı onu da başardım" açıklaması yaptı.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER