ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Eylül 2014 Cumartesi 00:09

Ali Kırca'dan Aysal'a teşekkür mektubu

Ali Kırcadan Aysala teşekkür mektubu

Galatasaray Kulübü'nde medya ve iletişim direktörlüğü görevinden istifa eden Ali Kırca, kulüp başkanı Ünal Aysal'a yazdığı mektupla teşekkür etti.


Galatasaray Kulübü'nde medya ve iletişim direktörlüğü görevinden istifa eden Ali Kırca, kulüp başkanı Ünal Aysal'a yazdığı mektupla teşekkür etti.

Kırca, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan mektubunda, çocukluğundan beri renklerine gönül verdiği Galatasaray Kulübü'ne önemli bir görevde hizmet etme fırsatını bulduğu için başkan Aysal'a şükranlarını sunduğunu belirtti.

Görev yaptığı dönemde GSTV'nin kadro ve içerik olarak gelişmesi yolundaki çabalarının sonuç vermesinden dolayı mutluluk duyacağını aktaran Ali Kırca, "Önemli projeleriniz arasında saydığınız ve göreve geldiğimden beri her zaman, en büyük hayalim olarak nitelendirdiğim Galatasaray gazetesinin bir gün hayata geçirilmesi, burada geçirdiğim zamanın boşa harcanmamış olduğunun en önemli göstergesi olacak" ifadelerini kullandı.

Mektubunda istifa gerekçesiyle ilgili açıklama yapan Kırca, şunları kaydetti:

"Altı aya yaklaşan ortak çalışma sürecinin sonunda, sizinle daha önce sözlü olarak da paylaştığım nedenlerle, görevden affımın kabulünü rica ediyorum. Yazın alanında gerçekten heyecanlı bir döneme girdiğim bu günlerde, benim için bu yeni yolculuğun ve kitap dünyasındaki yeni maceramın heyecanını ve ayrılma isteğimi anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum."

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER