ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Mart 2013 Çarşamba 01:48

Ali Dürüst: "Hedefimiz final"

Ali Dürüst: "Hedefimiz final"

Galatasaray ikinci başkanı Ali Dürüst, Schalke 04 maçının ardından konuştu.


Galatasaray ikinci başkanı Ali Dürüst, maçın ardından yaptığı açıklamada "6 yıl aradan sonra böyle bir platformda son 8'e kalmak çok önemliydi. Bütün Türkiye bizi destekledi, bunu hissettik. Önemli bir başarı elde ettik. Transferleri başarıya endekslemek yanlış olur, geçen seneden bu yana 15-17 tane oyuncu değişti. O yüzden tüm teknik kadroyu kutluyorum." dedi.

Dürüst, gelecek turlardaki hedefler konusunda "Hedefleri gerçekçi olarak koymak lazım. İlk hedef gruptan çıkmaktı. Sonra son 16'ya kaldık. Artık kim rakibimiz olursa olsun şans da yanımızda olursa hedefimiz final" ifadelerini kullandı.

Soyunma odasındaki atmosferle ilgili soruya "Oyuncular keyifli şarkılar söylüyorlar, keyfini çıkarıyorlar." cevabını verdi.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER