ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Aralık 2014 Pazartesi 07:38

Alex yeşil sahalara veda etti!

Alex yeşil sahalara veda etti!

Brezilya Serie A'nın son hafta mücadelesinde Alex'in son kez forma giydiği maçta Coritiba sahasında Bahia'yı konuk etti.


Brezilya Serie A'nın son hafta mücadelesinde Alex'in son kez forma giydiği maçta Coritiba sahasında Bahia'yı konuk etti. Alex'in takımı 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmasını bildi.

Brezilya Serie A'nın son hafta mücadelesinde Alex'in son kez forma giydiği maçta Coritiba sahasında Bahia'yı konuk etti. Alex'in takımı 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmasını bildi.

Coritiba: 3 - 2 :Bahia

14. dakikada Henrique Bahia'yı öne geçiren golü attı. 0-1

27. dakikada Romulo Bahia'nın ikinci golünü attı. 0-2

35. dakikada Ze Eduardo farkı 1'e indiren golü attı, ve golünü kaptanı Alex'e hediye etti: 1-2

47. dakikada Coritiba'da Joel Tadjo topu önüne aldı ve ağlara gönderdi ancak hakem topa elle müdahale ettiğini belirterek golü geçerli saymadı.

85. dakikada Dudu Coritiba'ya beraberliği getiren golü attı: 2-2

86. dakikada Alex gözyaşları içerisinden oyun alanını son kez terk ediyor. Bütün stad ayakta efsane oyuncuyu alkışladı, Alex gözyaşlarına hakim olamadı.

90+5. dakikada Coritiba galibiyet golünü attı. Golü atan oyuncu Alex'in yerine giren Keirrison oldu: 3-2

TAKIMLARIN 11'LERİ

CORITIBA: Vanderlei, Leandro Almeida, Luccas Claro, Carlinhos, Norberto Neto, Alex de Souza, Ze Eduardo, Germano, Robinho, Dudu, Joel Tadjo

BAHIA: Marcelo Lomba, Rafael Galhardo, Guilherme Santos, Roniery, Lucas Fonseca, Titi, Bruno Paulista, Rafael Miranda, Romulo, Henrique Almeida, William Barbio

Alex'den Fenerbahçe bayraklı veda

Ve Alex de Souza futbola veda etti. Brezilyalı yıldızın futbola veda maçından önceki törende dev bir Fenerbahçe bayrağı da yer aldı. Türk futboluna adını altın harflerle yazdıran Alex de Souza, profesyonel kariyerindeki son maçında sahanın ortasında Fenerbahçe bayrağı açtırdı. Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Alex de Souza, Coritiba-Bahia maçıyla profesyonel futbol kariyerine nokta koydu. Alex'in son maçında duygusal anlar yaşandı.

Fenerbahçe Kulübü'nden de eski kaptanları Alex de Souza için bir mesaj yayınlandı. Kulubün internet sitesinde yayınlanan mesajda, "Futbol takımımızın eski oyuncularından Alex de Souza, bu akşam oynanacak olan Coritiba-Bahia maçının ardından futbolculuk yaşamını noktalayacaktır. Alex de Souza ve ailesine bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz" denildi.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER