ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Ocak 2014 Pazartesi 09:43

Alex Telles korkutuyor!

Alex Telles korkutuyor!

İstanbul’a cuma getirilen Brezilyalı yıldız aradan üç gün geçmesine rağmen Antalya kampına katılmadı.


Galatasaray’da uzun süren pazarlıkların ardından cuma günü İstanbul’a getirilen yeni transfer Alex Telles’in aradan üç gün geçmesine karşın Antalya’daki kampa katılmaması kafaları karıştırdı.

Önceki gün sağlık kontrolünden geçirilen ve Belek’teki kampa dahil olacağı bildirilen Brezilyalı sol bekin İstanbul’da kalması ve kulüp yetkililerinin konuyla ilgili açıklama yapmaması, “transferde sıkıntı mı var?” sorusunu beraberinde getirdi. Hatta Telles’in sağlık kontrolleriyle ilgili bazı iddialar da ortaya atıldı.

Brezilya kulübü Gremio’dan transfer edilen genç futbolcu ile daha önce her konuda 4.5 yıllık anlaşma sağlanmasına karşın menajeri Fernando Otto’nun tutumu ve yeni talepleri sarı-kırmızılıların tepkisini çekti.

Galatasaray ile Telles arasındaki görüşmelerin bugün de devam edeceği ve menajerinin yeni taleplerinin masaya yatırılacağı vurgulandı.

Yaşanan sıkıntı Telles’in bir an önce kampa katılmasını bekleyen Teknik Direktör Roberto Mancini’nin keyfini kaçırırken, Başkan Ünal Aysal’ın da bu işin resmiyete dökülmesi için profesyonellere talimat verdiği ifade edildi.

telles için resmi görüşmelerin başladığını Borsa’ya bildirmesine karşın anlaşma ile ilgili şimdiye kadar sessiz kalan sarı-kırmızılı yönetimin bugün transfere son nokta koyarak sözleşmeyi duyurması bekleniyor.

(Milliyet)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER