ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 09:26

Albayrak'tan şampiyonluk açıklaması

Albayraktan şampiyonluk açıklaması

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yarın deplasmanda Borussia Dortmund ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.


Seneler önce Almanya'da önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Albayrak, "Avrupa Kupası maçıydı, ondan sonra da finale kadar yükselmiştik. Burada izlemiştik. Allah tekrar başkan yardımcısı olarak nasip etti. Güzel futbolumuzla beraber taraftarımızla birlikte yarın akşam inşallah buradan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Yönetime gelmeleriyle beraber birlik beraberliğin tekrar sağlandığı ile ilgili soruya Albayrak, "Tek Albayrak'la beraber bir şey olmaz. Yönetimimizle beraber, eski yönetimin ve birlikte seçime girdiğimiz Alp Yalman'ın da desteği vardı. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yarın bütün yönetim buraya geliyor. Biz birlik beraberlik içinde olduğumuz zaman Galatasaray'ın Avrupa'da ne yaptığını bütün dünya ve Avrupa biliyor" diye konuştu.

Tecrübeli yönetici Albayrak, "Bütün takımlarda hedef şampiyonluk. 4. yıldızı takmak istiyoruz. Eğer Şampiyonlar Ligi olmazsa Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Yarın akşam bütün taraftarlarımızı desek için bekliyoruz ve özellikle sahaya bir şey atmamalarını bekliyoruz. Ayrıca özellikle Avrupa'ya Galatasaray taraftarını iyi tanıtmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER