ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Aralık 2016 Cuma 19:02

"Aklımız Traore ve ailesinin yanında"

"Aklımız Traore ve ailesinin yanında"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tudor: "Fiziksel olarak buradayız ama aklımız Traore ve ailesinin yanında"


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, "Fiziksel olarak buradayız ama aklımız Traore ve ailesinin yanında." dedi.

Tudor, Metin Türker Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Traore'nin Fildişi Sahilleri'nde bulunan 1 yaşındaki oğlu Mikael Chems Traore'nin, oyun oynadığı sırada evin havuzuna düşerek hayatını kaybetmesi nedeniyle Traore'ye sabır diledi.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Osmanlıspor karşılaşmasının zor geçeceğini ifade eden Tudor, "Osmanlıspor gerçekten ligin en iyi futbol oynayan ilk 5 takımdan bir tanesi. Çok iyi oyuncuları var. Her zaman söylediğim gibi önemli olan bizim ne yaptığımız. Oyunun iki yönünde yani savunma ve hücumda iyi şeyler yapmak istiyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor. İyi bir performans ortaya koyarsak bizim ne yaptığımızın önemi daha fazla bu hafta için. Oyuncularımdan iyi bir performans bekliyorum." diye konuştu.

Traore için dua ettiklerini vurgulayan Tudor, şunları kaydetti:

"Fiziksel olarak buradayız ama aklımız Traore ve ailesinin yanında. Gerçekten çok zor durum. Allah'a dua ediyoruz. Kendisine ve ailesine güç ve sabırlar versin."

 

- Isınmaya özel tişörtle çıkacaklar

 

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül ise Osmanlıspor karşısında oynayacakları karşılaşma öncesi sahada ısınmaya Traore için hazırlanmış özel tişörtlerle çıkacaklarını belirtti.

Traore'nin durumunun kendilerini çok üzdüğünü aktaran Gül, şöyle konuştu:

"Chapecoense takımının geçirdiği uçak kazası ardından Çaykur Rizesporlu Kweuke'nin ikiz çocuklarını kaybetmesi bizleri ziyadesiyle üzmüşken, bu da yetmiyormuş gibi oyuncumuz Traore'nin oğlunun ülkesinde vefat ettiği haberini aldık. Oyuncularımızla birlikte giderek evinde Traore'yi yalnız bırakmadık. Onun acısını bizde paylaşıp hafifletmek istedik. Oyuncularımız hafta sonu Osmanlıspor deplasmanında maç öncesi ısınma hareketlerini özel hazırladığımız tişörtlerle yapacaklar ve pankartla sahaya çıkacaklar. Dünden beri morallerimiz iyi değil. Hayatta bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz."

 

- Osmanlıspor hazırlıkları devam etti

 

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde yaklaşık bir saat süren idmana, 1 yaşındaki oğlu Mikael Chems Traore'nin hayatını kaybetmesi nedeniyle ülkesine giden Traore ve sakatlığı bulunan Marius Silviu Alexe katılmadı.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER