ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 17:49

AİBÜ, İlk maçında galip

AİBÜ, İlk maçında galip


Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Üniversiteler arası Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası açılış seremonisi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) yapıldı.

        AİBÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda (BESYO) yapılan törene, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Gümüştekin, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ümit Karlı ile öğretim üyeleri ve oyuncular katıldı. Rektör Prof. Dr. Coşkun, ilk kez düzenlenen şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, üniversite takımlarının oyuncu ve antrenörlerine başarılar diledi.

        Dokuz üniversitenin katıldığı şampiyonada, ilk olarak Gaziantep Üniversitesi ile karşılaşan AİBÜ Hokey Takımı, maçı 4-3 kazandı. Bugün yapılan diğer karşılaşmalarda ise Gazi Üniversitesi, Dicle Üniversitesi’ni 13-0, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni 9-1, Hacettepe Üniversitesi ise Amasya Üniversitesi’ni 3-2’lik skorlarla yendi. CİHAN

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER