ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2013 Perşembe 13:59

Ahmet Nur Çebi: 'Büttner'le anlaştık'

Ahmet Nur Çebi: Büttnerle anlaştık

Beşiktaş Kulübü 2'nci Başkanı Ahmet Nur Çebi, sol bek transferi konusunda sona yaklaştıklarını açıkladı.



Ahmet Nur Çebi, sol bek konusunda ise “2 alternatifimiz var. Büttner birinci önceliğimiz. Futbolcuyla anlaştık. Bir sorun yok. Manchester United bir sol bek alacak (Malgerejo). Bu transferi yapmaları durumunda Büttner’in bize 1 sezonluğuna kiralık olarak verebileceklerini söylediler. Bunu bekliyoruz. Olacağını tahmin ediyorum. 10 gün süremiz var. Olmazsa ikinci alternatifimiz Olympiakos’ta oynayan Holebas’’ dedi.

‘RONALDINHO’YU ŞİMDİ İSTİYORUZ’

Ronaldinho konusunda da açıklama yapan Çebi, “Ağabeyi Roberto de Assis’le İstanbul’da çok iyi bir görüşme yaptık. Biz kendisine Ronaldinho’yu şimdi istediğimizi söyledik. Atletico Mineiro’nun yaz dönemi için transfer konusunda kendilerine kolaylık sağlayacağına dair söz verdiğini söyledi Assis, ‘Biz onlara karşı sözümüzü yerine getirdik; bir kupa (Copa Libertadores)’ dedi.

Sonra bizi aradı ve Atletico Mineiro’nun verdiği sözü yerine getirmediğini söyledi. ‘Biz ancak ocak ayında gelebiliriz’ dedi. Beşiktaş, Ronaldinho’yu şimdi istiyor. Kalan iki haftalık süreçte bize dönüp ‘Geliyoruz’ derlerse olur” şeklinde konuştu.

(bugün)

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER