ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ekim 2013 Çarşamba 12:58

Adanaspor'da Bolu hazırlıkları sürüyor

Adanasporda Bolu hazırlıkları sürüyor


PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarının sürdürüyor.

Kendi tesislerinde Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde antrenman yapan oyuncuların hırslı olduğu gözlendi. Denizlispor maçında gördüğü kırmızı kart ile derbide forma giyemeyen Marco Vucetiç’in cezası sona erdi. Başarılı oyuncu Levent Eriş’in şans vermesi durumunda cumartesi günü oynanacak Boluspor maçında takımdaki yerini alacak. Omzunda bulunan kısmi yırtığa rağmen Adana Demirspor karşısında iğneyle sahaya çıkan kaleci Tolgahan’ın tedavisi devam ediyor. Başarılı file bekçisinin cumartesi gününe yetişmesi için sağlık ekibi seferber olurken, durumunun maç saati belli olacağı açıklandı.

Öte yandan Adanaspor A2 takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada Alanyaspor’u 1-0 mağlup etti. Çatalan tesislerinde oynanan müsabakada profesyonel takımdan Aykut, Tayfun, Ömercan, Berk Tümek, Okan Salmaz, Alper, Bülent Kocabey, Cem Özdemir, Yasin, Ahmet Bahçivan forma giydi. Karşılaşmanın tek golü 60 dakikada Berk Tömekten geldi. Bülent Kocabey, Okan Salmaz ve Ömercan etkili futbolları ile dikkat çeken isimler oldu.

A2 takımın Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmayı Eriş yardımcıları ile birlikte izledi. Bazı oyuncular hakkında fikir sahibi olan deneyimli teknik adamın Ziraat Türkiye Kupası’nda Çankırıspor ile oynanacak maçta genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadro ile sahaya çıkacağı belirtildi.





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER