ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2013 Perşembe 14:07

A Milli Takım'ın maç programı

A Milli Takımın maç programı

A Milli Takım'ın D Grubu'nda Andorra ve Romanya ile yapacağı maçlarının kamp programları açıklandı


A Milli Futbol Takımı'ının, 2014 Dünya Kupası Avrupa  Elemeleri D Grubu'nda Andorra ve Romanya ile yapacağı maçların kamp programları  açıklandı. 
 
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli  Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim yönetimindeki ay-yıldızlı ekibin, 6  Eylül Cuma günü Kayseri'de Andorra ile yapacağı maç öncesi mesaisi 1 Eylül Pazar  günü İstanbul'da başlayacak. Teknik direktör Terim'in belirleyeceği ve 31 Ağustos  Cumartesi günü açıklanacak aday kadro, pazar akşamı Etiler'deki Le Meridien  Otel'de kampa girecek. 
 
 
İki maç için de İstanbul'daki tüm antrenmanlarını Kasımpaşa Kulübü'nün  Kemerburgaz Tesisleri'nde yapacak milli takım, ilk çalışmasına 2 Eylül Pazartesi  günü saat 18.30'da çıkacak. 
 
3 Eylül Salı ve 4 Eylül Çarşamba günü aynı saatte yapacağı  antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürecek milliler, Andorra maçı için 5 Eylül  Perşembe günü öğle saatlerinde Kayseri'ye gidecek. 
 
Karşılaşma öncesi son çalışmasını maçın oynanacağı Kayseri Büyükşehir  Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yapacak milli takımda, antrenman öncesi ise teknik  direktör Fatih Terim ve bir futbolcu maçla ilgili düzenlenecek basın  toplantısında soruları yanıtlayacak. 
 
Romanya yolculuğu 9 Eylül'de 
 
Andorra ile 6 Eylül Cuma günü saat 21.00'de yapacağı maçın ardından  gece İstanbul'a dönecek ay-yıldızlılar, Romanya deplasmanı için 9 Eylül Pazartesi  günü Bükreş'e gidecek. 
 
Romanya maçının hazırlıklarına 7 Eylül Cumartesi günü sabah  antrenmanıyla başlayacak milli takım, İstanbul'daki son çalışmasını 8 Eylül Pazar  günü akşam gerçekleştirecek. 
 
Pazartesi günü öğle saatlerinde Bükreş'e hareket edecek milli takım,  Bükreş Ulusal Stat'taki akşam antrenmanıyla hazırlıklarını tamamlayacak.  Antrenman öncesi teknik direktör Terim ve bir futbolcu basın toplantısında maçla  ilgili soruları yanıtlayacak. 
 
Milliler, 10 Eylül Salı günü saat 21.00'de başlayacak maçın ardından  gece İstanbul'a dönecek. 
 
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER