ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ağustos 2013 Cumartesi 16:54

A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı

Fatih Terim'im milli takım kadrosu resmen açıklandı.


A Milli Futbol Takımı'nın, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda 6 Eylül Cuma günü Kayseri'de Andorra, 10 Eylül Salı günü de deplasmanda Romanya ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Ay-yıldızlı ekibin yeni teknik direktörü Fatih Terim, 24 kişilik aday kadroya Beşiktaş ve Fenerbahçe'den 6'şar, Galatasaray'dan 4 futbolcuyu davet etti.

Terim ayrıca Hamburg'dan Hakan Çalhanoğlu ile Kayserispor'dan Salih Dursun'u ilk kez aday kadroya çağırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in belirlediği kadro şu futbolculardan oluşuyor:

A MİLLİLER YARIN TOPLANIYOR

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Andorra ve Romanya ile yapacağı maçların hazırlığı için yarın İstanbul'da toplanacak.

Etiler'deki Le Meridien Otel'de kampa girecek teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki ay-yıldızlı ekip, İstanbul'daki tüm antrenmanlarını Kasımpaşa'nın Kemerburgaz Tesisleri'nde gerçekleştirecek.

Andorra ile 6 Eylül Cuma günü Kayseri'de yapacağı maç için ilk çalışmasını 2 Eylül Pazartesi günü 18.30'da yapacak milliler, 3 Eylül Salı ve 4 Eylül Çarşamba günü aynı saatteki antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürecek.

5 Eylül Perşembe günü öğle saatlerinde Kayseri'ye gidecek ay-yıldızlı ekip, karşılaşma öncesi son çalışmasını maçın oynanacağı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yapacak. Antrenman öncesi teknik direktör Fatih Terim ve bir futbolcu düzenlenecek basın toplantısında soruları yanıtlayacak.

Andorra ile cuma günü saat 21.00'de yapacağı maçın ardından gece İstanbul'a dönecek ay-yıldızlılar, Romanya maçının hazırlıklarına 7 Eylül Cumartesi sabah çalışmasıyla başlayacak. İstanbul'daki son çalışmasını 8 Eylül Pazar günü akşam gerçekleştirecek ay-yıldızlılar, 9 Eylül Pazartesi öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan Bükreş'e hareket edecek.

Aynı gün Bükreş Ulusal Stat'taki akşam antrenmanıyla hazırlıklarını tamamlayacak milli takımda, antrenman öncesi teknik direktör Terim ve bir futbolcu basın toplantısında maçla ilgili soruları yanıtlayacak.

Milliler, 10 Eylül Salı günü saat 21.00'da başlayacak maçın ardından da gece İstanbul'a dönecek.
 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER