ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Ekim 2014 Cuma 16:44

2 Fenerli 1 San Antonio’lu

2 Fenerli 1 San Antoniolu

San Antonio Spurs takımının genç oyuncusu Danny Green ile Fenerbahçe Ülker takımından Andrew Goudelock ve Ricky Hickman bir alışveriş merkezinde minik basketbolcularla buluştu.


San Antonio Spurs takımının genç oyuncusu Danny Green ile Fenerbahçe Ülker takımından Andrew Goudelock ve Ricky Hickman bir alışveriş merkezinde minik basketbolcularla buluştu.

Geçtiğimiz sezon NBA’de şampiyon olan San Antonio Spurs takımının genç oyuncusu Danny Green, 11 Ekim Cumartesi günü Fenerbahçe Ülker ile oynanacak maç öncesinde minik basketbolseverlerle buluştu. Hayranlarına imza dağıtan genç yıldız, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

GREEN: "BU MAÇ BİZİM İÇİN DE GÜZEL BİR TEST OLACAK"

San Antonio’nun genç yıldızı Danny Green, Fenerbahçe Ülker ile oynanacak maçın zorlu geçeceğini vurgulayarak, “Fenerbahçe Ülker iyi bir takım. Bu maç bizim için de güzel bir test olacak. Bu sene şampiyon olduk ve çok mutluyuz. Zaten hedefimiz bu. Sahaya her zaman bunun için çıkıyoruz. Önümüzdeki sezonda da bunu tekrarlamak istiyoruz. Bunun için de gerçekten çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Avrupa’yı takip ediyorum. Bende zaten Avrupa’da; Slovenya’da ve Libyana’da oynamıştım. Onun dışında Avrupa’da daha önce oynayan takım arkadaşlarım var. Yakından bilgi alışverişimiz tabii ki de oluyor. Avrupa ligi çok güzel. İzlenmesi gereken liglerden biri. Küçükken idolüm Mıchael Jordan idi. İstanbul gerçekten çok güzel bir şehir. Binaları, kültürü herşeyi ile çok güzel bir şehir. Burada geçireceğim 2 günüm var. Maçtan sonra hemen gitmemiz gerekiyor. Keşke biraz daha vaktim olsaydı da İstanbul’u gezebilseydim” dedi.

Fenerbahçe Ülker takımı oyuncuları Andrew Goudelock ve Ricky Hickman ile birlikte bir araya gelen Danny Green, genç basketbolseverler ile de şut atışması yarışması yaptı.













KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER