ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Şubat 2013 Pazartesi 13:25

2 bin 500 liralık kaleci!

2 bin 500 liralık kaleci!

Muslera’nın yedeği olan 1.97’lik Eray İşcan, Galatasaray’da aylık 2 bin 500 liraya oynuyor.


Yaklaşık 150 milyon euroluk futbolcu değeriyle tarihinin en pahalı kadrosuna sahip Aslan’da, karın tokluğuna oynayan birisi de var: O da Muslera’nın arkasında ikinci kaleci olarak bekleyen Eray İşcan...

Muslera’nın örneğin Schalke ile yapılacak ikinci maçta sarı kart görmesi halinde ve takımın tur atlaması durumunda çeyrek final ilk maçında kaleyi o koruyacak. Cim-Bom’un son olarak Schalke ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında kulübede oturan 21 yaşındaki eldivenin, sarı-kırmızılı kulüpten aylık sadece 2 bin 500 lira aldığı belirlendi.

Fatih Terim’in takımın başına geçmesiyle beraber Beyberbeyi’nden alınan 1.97’lik dev eldivenin kadroya girdiği maçlarda primlerden aldığı rakamın ise yüzde 25 olduğu bildirildi. Maddi durumu iyi olmayan ve emekli bir baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan Eray, özellikle devre arasındaki Antalya kampında dikkatleri üzerine çekmiş, Fatih Terim de İstanbul dönüşü genç kaleciyi, Muslera’nın arkasına ikinci isim yaparak ödüllendirmişti.

TERİM ÇOK TUTUYOR

Kaleci antrenörü Claudio Taffarel’in “Sözleşmesi mutlata uzatılmalı” dediği Eray için sarı-kırmızılıların sezon başında bir teklif sunduğu ancak rakamların çok düşük olması nedeniyle genç file bekçisinin menajerlerinin bunu kabul etmediği bildirildi. Galatasaray’la sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Eray için Süper Lig ve Bank Asya ekiplerinin devreye girdiği öğrenildi.

Terim’in çok beğendiği, 16 kez Genç Milli Takım’da forma giyen başarılı kalecinin takımda tutulması için iyileştirme yapılması bekleniyor.

ASLAN’DA SEMİH ŞOKU

Orduspor maçının hazırlıklarını dün akşam basına kapalı yaptığı son antrenmanla tamamlayarak kampa giren Cim-Bom’da, Semih Kaya şoku yaşandı. Sol kasık adalesinde zorlanma tespit edilen genç oyuncu maç kadrosuna alınmazken, Teknik Direktör Fatih Terim’in planları da bozuldu. Terim’in, Semih’in sakatlığı yüzünden Eboue’yi stopere çekmeyi düşündüğü bildirildi. Wesley Sneijder’i bu kez forvet arkası oynatacak olan tecrübeli hocanın, hücumda yine Burak-Drogba ikilisine görev vereceği kaydedildi.

 

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER