ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Kasım 2014 Çarşamba 17:46

18'lik yıldız harekatı

18lik yıldız harekatı

Galatasaray, geleceğin kadrosunu kurmak için çalışıyor.


Ara transfer döneminde birçok futbolcuyla yollarını ayıracak olan Galatasaray yönetimi sürpriz bir yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Kadrosunda küçülmeye gidecek olan Galatasaray ara transfer döneminde bir yabancı futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Geleceğin kadrosunu kurmak isteyen yönetim, teknik direktör Cesare Prandelli'nin raporu doğrultusunda yıldız adayı olan isimlere yöneldi. Devre arasında takıma sadece bir yabancı oyuncu almak isteyen yönetim ilk olarak rotasını Hollanda'ya çevirdi. Menajerler aracılığıyla Hollanda'da PSV forması giyen 18 yaşındaki Zakaria Bakkali'yi izlemeye alan Galatasaray'ın bu isim için girişimlerde bulunacağı belirtildi.

Hollanda basınında çıkan haberlere göre "PSV'nin sorunlu çocuğu" olarak adlandırılan Bakkali'nin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Real Madrid, Napoli, Manchester United ve Atletico Madrid gibi takımların da takip ettiği Bakkali için Galatasaray yönetiminin bir an önce bu transferi sonlandırmak istediği ve görüşmelere başlayacağı iddia edildi.

Sezon sonunda PSV ile sözleşmesi bitecek olan Zakaria Bakkali'yi bedava kaptırmak istemeyen Hollanda ekibinin devre arasında düşük bir bonservis bedeline bu transferi bitirmek istiyor. Sol kanat ve forvet mevkisinde oynayan Belçika doğumlu olan genç futbolcu bu sezon sadece 5 maçta forma giyerken 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

(eurosport)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER