ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ekim 2013 Çarşamba 12:16

1461 Trabzonlu futbolcular 'baba'larını kaybetti


Trabzonspor'un efsane futbolcularından ve PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon’un teknik direktörü Kadir Özcan'ın ani vefatı, tüm spor camiası gibi futbolcularını da yasa boğdu. Acı haberi alır almaz dün akşam hastaneye koşan 1461 Trabzonlu futbolcular, 'baba' diye tarif ettikleri hocalarıyla ilgili sosyal paylaşım sitelerinden attıkları mesajlarla üzüntülerini ifade ettiler.

1461 Trabzon'un kaptanı Barış Memiş, hocasının vefatının ardından, "Artık bize kim babalık yapacak, kim beni düştüğümde kaldıracak, kim beni toparlayacak? Ne yaptın sen hocam, ne yaptın" diye yazdı. Mustafa Tiryaki, "Babamızı kaybettik. Allah mekanını cennet etsin" sözleriyle üzüntüsünü belirtirken, Savaş Yılmaz ise "Futbolculuk hayatımda tanıdığım en iyi hocamdın sen benim. Mekanın cennet olsun babam." dedi.

Kubilay Anteplioğlu da üzüntüsünü, "Çocuk babasız kaldığında nasılsa, biz de şu an öyleyiz. Babamızı kaybettik. Mekanın cennet olsun heybetli Adam" ifadelerini kullandı. Göksu Alhas da mesajında, "Hocamız değil, kahramanımızdın sen bizim Baba” derken, Gökhan Alsan da mesajında, "Sana bir baba gibi alışmıştık, baba gibi sevmiştik. Mekanın cennet olsun Kadir Özcan" dedi.

Bu arada, tecrübeli teknik adam Özcan'ın cenazesinin perşembe ya da cuma günü toprağa verileceği bildirildi. Özcan'ın, yurt dışındaki oğlunun dönmesinin beklendiğinden defin tarihinin netlik kazanmadığı belirtildi. Defin tarihiyle ilgili kesin kararın bugün kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER