ÖNE ÇIKANLAR :
SAĞLIKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Nisan 2024 Çarşamba 23:35

Tuzu bırakanın cinselliği biter

Tuzu bırakanın cinselliği biter

Prof.Dr. Ahmet Maranki, tuzun sağlığımız için çok gerekli olduğunu böyle açıkladı


Prof.Dr. Ahmet Maranki, tuzun sağlığımız için çok gerekli olduğunu belirterek, 'Tuzu bırakanın cinsel hayatı biter ' dedi. Maranki, 84 mineralli kristal tuz tüketilmesini önerdi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar 'la Burada Laf Çok programına konuk olan Prof. Dr. Ahmet Maranki, tuz tüketimiyle ilgili uyarılarda bulundu.

'Tuz yemeyin ' diyenleri eleştiren Maranki, 'Tuzsuz insan delirir. Aşk hayatı, sevgi hayatı biter. Aklı kötüye gider ' dedi.

'Sen adama sodyum klorür rafine tuzu yedirirsen yüzü gülmez. Tansiyonu çıkar, kemiğindeki kalsiyumu alır, kalpteki magnezyumu alır ' ifadelerini kullanan Ahmet Maranki, 'Ama sen ona mineral tuzunu kaya tuzu bugün himalaya da deniyor, bunu yedirirsen 84 mineralli, kalp, tansiyon düzelir. Kemikler de düzelir, saçlar çıkar her şey düzelir ' şeklinde konuştu.

Maranki, 'Tuzu bırakanın cinsel hayatı biter. Çünkü 84 mineral olmayan insanın 83 'ü olmayınca ne olur, eksik olur. Turşu yapıyorsunuz rafine tuzu atın bir günde çürüyor. Öbürüyle dört sene duruyor ' diye konuştu.

'TUZLA YIKANIN '

'Mesela Japonya 'da atom santrali patladı, halka tuz dağıtıldı ' diyen Maranki, 'İnsanlar üzerindeki radyosunu atmak için tuzlarla yıkanıyorlar. Şimdi hepimiz ışıkların altındayız, cep telefonu, bilgisayar kullanıyoruz. Tuz havaya eksi iyon yaydığı için bedendeki bütün olumsuz elektrik yükünü çekiyor. Tuzla yıkananın. Niye hayvanlara tuz yedirirler daha sağlıklı, verimli olsun diye. Onun için 84 mineralli kristal tuzu öneriyoruz. Sahtelerinden kaçının ' önerilerinde bulundu.
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER