ÖNE ÇIKANLAR :
SAĞLIKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Aralık 2014 Pazartesi 10:39

Mutsuzluğunuzu bioenerji ile yenin

Mutsuzluğunuzu bioenerji ile yenin

Uzun süredir yaşadığı olumsuzluklarla hayata küsen 43 yaşındaki Fatih Öğreten, bioenerji ile hayatın güzelliklerini tekrar yaşamaya başladığını söyledi.


Uzun süredir yaşadığı olumsuzluklarla hayata küsen 43 yaşındaki Fatih Öğreten, bioenerji ile hayatın güzelliklerini tekrar yaşamaya başladığını söyledi.

Uzun süredir hayattan tat alamama, mutsuzluk ve her şeye olumsuz yönden bakmak gibi sorunlarla boğuşan 43 yaşındaki Fatih Öğreten, 3 seanslık bioenerji sayesinde tekrar hayattan tat almaya başladı. Hayatın hep kötü yanlarını yaşadığını ifade eden Öğreten, “Birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine bioenerji ile tanıştım ve Çağlar Seziş’e geldim. Birkaç seanslık tedavi sonrasından hayata bakış açım değişti ve hayatın güzelliklerinin farkına vardım. Artık kendimi daha mutlu, daha zinde hissediyorum. Tedavi olmadan önce çok ümitle değildim ancak tedaviden sonra oldukça şaşırdım. Hayattan zevk almak isteyen hastalar, kesinlikle bu tedaviyi denemeliler” diye konuştu.

Yaptıkları 3 seanslık terapi sonucunda kendisinde yüksek bir başarı oranı gözlemlediklerini ifade eden Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, “Artık kendisi, terapiler sayesinde düşüncelerine hakim olabiliyor. Her şeyin pozitif tarafını görüyor. Psikolojik problemlerin geneli, insanın vücudunda bulunan manyetik alan ve frekansların bozulmasıdır. Bunun sonucunda beyindeki nöronlarda sıkıntılar yaşanıyor. Bizim yaptığımız bioenerji tekniği ile biz bu bozulan frekansları düzeltiyoruz. İnsan vücudunda gerçekleşen bir hastalık, mide problemi bile insanın kan akışı ve frekansını bozabiliyor. Tedavi sonrasında kişi psikolojik sorunları ve bunalımlarından kurtuluyor. Düşüncelerine hakim olabiliyor ve olaylara pozitif düşünceyle bakıyor. Tedavi süreci kişinin kendi duygu ve düşüncelerine göre değişiklik gösterebiliyor. Bu sebepten dolayı biz hastaya net bir seans sayısı veremiyoruz. Hastanın korku, endişe, negatiflik gibi durumları terapi süresini değiştirebilir” dedi.

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER