ÖNE ÇIKANLAR :
SAĞLIKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Eylül 2014 Pazartesi 09:30

Doktorlar ve eczacılar aynı çatı aldında!

Doktorlar ve eczacılar aynı çatı aldında!

Arnavutköy’de doktorlar ve eczacılar bir araya geldi.


Arnavutköy İlçe Sağlık Müdürlüğü Eczacılık Şubesi tarafından İlçe Sağlık Müdürü Dr.Şerafettin Ekici’nin başkanlığında, İlçede faaliyet gösteren eczacılara, eczacılıkla ilgili yasal uygulamalar ve yeri mevzuatta yapılan değişiklikler konusunda, 10/09/2014 tarihinde bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıda İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şerafettin Ekici açılış konuşmasını yaparak mevzuat konusunda bilgilendirme yaptı. İlçemizde sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi için gerekli tüm çabayı harcayacağını ifade etti. Ekici;” Eczacılar da, sağlık hizmetinin önemli bir bölümünü temsil etmektedirler. Onun için bugün onları dinlemeye ve yardımcı olmaya geldik.” dedi.

Akabinde Arnavutköy Bölgesi Eczacı Temsilcisi Taner Yıldırımer eczacıların sorunlarıyla ilgili bilgilendirme konuşması yaptı. Şube Müdürü Filiz Yarali sorunlarla ilgili çözüm önerilerilerinde bulundu. Kurum eczacısı Emel Demirkaya yeni denetim formları ve yönetmelik hakkında sunum yaptı. Eczacıların sorularını yanıtladı ve şöyle dedi” Eczacılarımız bu hizmetin bir parçası durumundadır. Onların düşünce ve duyguları bizim için ayrı bir öneme sahiptir”

Genel anlamda ilçenin ve eczacıların tanışması, yönetmelik ve kanunların tekrar gözden geçirilmesi ve eczacıların sorunları hakkında çözüm üretilmeye başlandı.

KAYNAK:
yazete.com
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER