ÖNE ÇIKANLAR :
SAĞLIKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Aralık 2012 Çarşamba 15:07

Canlı yayında sülük tedavisi

Canlı yayında sülük tedavisi

Dr. Suat Arusan Esra Harmanda'nın programında uygulamalı sülük tedavisi yapınca sunucu kendini zor tuttu.


YAZETE.COM

Sülük, ozon ve bitkisel ilaçlarla kalp, tansiyon, romatizma, şeker ve varis gibi birçok hastalığı başarıyla tedavi eden Doğal Tedavi Uzmanı Dr. Suat Arusan Esra Harmanda'nın TRT 1 ekranlarında yayınlanan  'İyi Fikir'  adlı programına konuk oldu.

Programda bitkisel ilaçlar ve karışımların yanı sıra sülük tedavisini hem anlattı hem de uyguladı. Başarılı sunucu Esra Harmanda bu işlem sırasında sülükleri izlerken zor anlar yaşadı. Yardımcısı, Arusan'a sülük tedavisi yaparken sunucu Harmanda,  "Ay ay... Ay hocam çığlık atarım..." diyerek korkulu gözlerle uygulamayı izledi.

Hastalıklarına doktor ve tıbbi ilaç tedavisiyle çare bulamayan vatandaşlar son çareyi doğal uygulamalarda arıyor. Dr. Suat Arusan'ın hastaları ise  sülük ve ozon tedavisi gibi doğal tedavilerle iyileşme yaşadıklarını anlatıyor.

Konuya ilişkin "Tıbbi sülük tedavisi yapıyoruz. 100  ilacı yan etkisiz bir araya getiremezsiniz. Allah bunları bir hayvanın karnında buluşturuyor ve yan etkisiz bir şekilde size veriyor.“ açıklamasında bulunan Dr. Arusan "önemli olan sülüğü doğru noktalara (akupunktur noktaları) bırakmaktır" dedi.

TRT 1 ekranlarında canlı yayınlanan 'iyi fikir' programında sülük ile tedavi yöntemi böyle gerçekleştirildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

KAYNAK:
yazete.com
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER