ÖNE ÇIKANLAR :
SAĞLIKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Aralık 2014 Cuma 16:55

Ayakkabı alırken bir daha düşünün

Ayakkabı alırken bir daha düşünün

Doğru ayakkabıyı seçmek, hem sağlık hem de şıklık için vazgeçilmez bir öneme sahip.


Bedenin bütün yükünü ayaklar taşıyor, bu nedenle bu yükü rahat taşıtacak doğru ayakkabı seçimi önem kazanıyor. Uzmanlar, yanlış seçilen ve özellikle sıkan ayakkabının, birçok soruna neden olduğunu belirterek, doğru ayakkabı seçimine dikkat çekiyor.

Yanlış seçilen bir ayakkabı, ayakta kemik eğriliği, şekil bozukluğu, yürüme güçlüğünün yanı sıra nasır ve tırnak batmasına da yol açabiliyor. Ayrıca, kan dolaşımını engelliyor. Ayrıca, bel ve bacak ağrısına da yol açarak çabuk yorulmaya neden oluyor. Ayaktaki sağlık sorunlarının büyük çoğunluğunun yanlış ayakkabı seçiminden kaynaklandığı göz önüne alındığında sağlık ile ayakkabı seçimi arasında doğru bir orantı kurmak mümkün.

Doğru ayakkabıyı seçmek, hemen herkes için önemli bir konu olmakla birlikte büyük numaralarda daha da önem kazanıyor. Ayağın şekline uygun ayakkabı bulmanın zor olduğu büyük numaralarda ayağın anatomisini bozmayan bir model seçilmelidir. Sonuç olarak hangi numara olursa olsun doğru ayakkabıyı bulmak pek de kolay değil.

İnsanlar, kısıtlı seçeneklerden birini seçmek zorunda bırakılıyor. İnsanlara daha geniş bir ürün yelpazesi sunan ve kısıtlamaları aşmalarına yardımcı olan seçeneklerden biri iriadam.com, adından da anlaşılacağı üzere üretim alanları, sadece  ayakkabı. Hem erkekler hem de kadınlar için kaliteli ve geniş bir ürün seçeneği ile ayak sağlığını düşünen bir şirket.

Misyonlarını, ürünlerinin uzun yıllar güvenle, sağlıkla giyilmesi olarak belirten iriadam.com, gelişen teknoloji ile birlikte her  numarada  ayak yapısına sahip olan insanlara dört mevsim giyebilecekleri ayakkabıların üretmeyi amaçlayan bir işletme. İnsanların model ve renk konusundaki tüm isteklerine cevap vererek, online olarak sunduğu hizmetle insanlara beğendikleri ürünleri görüp, inceleyip ve cazip fırsat koşullarından yararlandırarak satış imkanı sunuyor.

İstediği ayakkabıyı bulmakta zorlananların, şık ve kaliteli ayakkabı giymek istiyenlerin  sıkıntısını, iriadam.com bir tıkla ile çözebilme olanağı sağlıyor. Ayrıca, belirli modeller arasına sıkışmadan özel üretim ayakkabı modelleriyle, sağlığınızı düşünürken, zevkinizi de göz ardı etmeme şansını elde edebilirsiniz.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER