ÖNE ÇIKANLAR :
SAĞLIKTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Eylül 2014 Pazartesi 10:29

2014 Yılında Estetik'te en çok uygulanan 5 müdahele

2014 Yılında Estetikte en çok uygulanan 5 müdahele

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Eser Aydoğdu'ya 2014 yılında en çok uygulanan 5 estetik müdaheleyi sorduk.


Tüm Zamanların En İyi Türk Filmi Tüm Zamanların En İyi Türk FilmiYunan bakan, fena yakalandı Yunan bakan, fena yakalandıEski hayatını özlüyor! Eski hayatını özlüyor!Mafya Babası Altın Tabutla Gömüldü Mafya Babası Altın Tabutla GömüldüYahudileri kasabadan kovdular Yahudileri kasabadan kovdularEllerini hiç bırakmadı Ellerini hiç bırakmadıABD'nin Dünyayı Şaşırtan Yeni Silahı ABD'nin Dünyayı Şaşırtan Yeni SilahıErkekleri Kıskandıracak Özellik Erkekleri Kıskandıracak ÖzellikEn az 3 çocuk istiyor En az 3 çocuk istiyorBu kez Volkan'ın eşi Melo'yu çıldırtacak Bu kez Volkan'ın eşi Melo'yu çıldırtacakGöğüslerini yaptırmaya gitti, kayboldu! Göğüslerini yaptırmaya gitti, kayboldu!

Estetik işlemler ve ameliyatlar artık günlük hayatımızın bir parçası oldu. Eskiden korkularak ve tereddütle yaklaşılan uygulamalar iken, artık teknolojinin ve tekniklerin gelişmesi ile, ayrıca kişilerin çevrelerindeki başarılı sonuçları görmesi ile ve bunun yanısıra ağrının artık bir problem olmadığının görülmesi ile estetik daha kolay başvurulur hale geldi.

1- Işık Dolgusu
2-Ameliyatsız İple Yüz Estetiği
3-Botoks
4-Fibrocell - Kök Hücre
5- Dudak Kalınlaştırma

Yüze yapılan estetik işlemlerde genellikle ameliyatsız işlemler ilk tercih olmaktadır. Bu arada amaç sadece yüzü gençleştirme işlemleri değil, yaşlanmayı yavaşlatma, zamanı durdurma yönündeki müdahelelerdir. Her zaman ameliyatsız yapılan uygulamalardan en sık botoksu görmekteyiz. Ve son iki senedir ise artan bir taleple kök hücre fibrocell uygulaması cilt gençleştirmede sıklıkla uygulanmaktadır.
Yine 2014 yılında bu kez, en çok yapılan estetik ameliyatları sorduk.

1- Göğüs Büyütme Ameliyatları
2-Saç Ekimi
3-Lazer Liposuction
4-Erkeklerde Jinekomasti
5-Burun Estetiği

Estetik ameliyatlarda başvuru sıklığı cinsiyete göre değişmekle beraber en çok burun ve göğüs estetiği ile yapmaktayız. Bu ameliyatlar ile ilgili teknikler, yöntemler ve kullanılan materyaller her sene gittikçe daha gelişmekte ve yenilenmektedir. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER