ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Mart 2014 Çarşamba 15:55

Yerel seçimlere doğru


TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, "Ekonominin iyi, kötü devam etmesinin şu anda gerçekten teminatı, başta Sayın Bahçeli olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisidir" dedi.

Kocaeli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneğini (KASİAD) ziyaretinde konuşan Akşener, Türkiye'de kardeşlik hukukunun korunmasını, bin yıllık kardeşliğin devamını, ekonomik istikrarın sürmesini MHP lideri Devlet Bahçeli'ye borçlu olduklarını savundu.

Türkiye'nin seçim geleneğinin yüzde 70'lik oyu kapsadığını, yüzde 30-32 civarında da "sosyal demokrat ve sol oy" bulunduğunu öne süren Akşener, şöyle konuştu:

"Denge, böyledir. 'Sağ' diye tarif edilen iktidar alternatifi de mutlaka bu yüzde 70'in içinden çıkan yapıdır. O nedenle Sayın Başbakan'ın yerel seçimlerde mutlaka uyarılması lazım çünkü yanındaki o kadar çok insanları korkuttu ki bunları söyleyebilecek kimse kalmadı. 31 Mart gününden sonrasını gerçekten ferah, kardeş kavgasının yaşanmadığı, birbirimize düşman olmadığımız, derin nefes alıp, 'oh' diyeceğimiz şekilde sürdürmek istiyorsak, Sayın Başbakan'ın partisinin oylarının aşağı çekilmesi lazım. Oradan kendisine uyarı verilmesi lazım.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve teşkilat mensuplarının koruduğu bu tavrın, oluşturduğu bu dilin tasvip görmesi lazım ki alternatif olsun. Yani bu çatışmacı dil ile uzlaşmacı dil arasında tercih yapılması ve MHP'nin ödüllendirilmesi lazım ki herkes bu tavırdan ve dilden örnek alsın. Onun için 30 Mart seçimleri bu yönüyle çok önemlidir. Ekonominin iyi, kötü devam etmesinin şu anda gerçekten teminatı, başta Sayın Bahçeli olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisidir"
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER