ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Ekim 2014 Cuma 16:16

Türkiye bir daha o karanlık dehlizlere girmeyecek

Türkiye bir daha o karanlık dehlizlere girmeyecek

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Türkiye bir daha terörün kanlı, karanlık odaklarının planlamış olduğu o karanlık dehlizlere girmeyecektir" dedi.


Kalkandelen’deki Tetova Devlet Üniversitesi’nde konferansa katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, burada gazetecilere açıklamada bulundu.

Kurtulmuş, Bingöl’de dün akşam meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden emniyet görevlilerine Allah’tan rahmet, saldırıda yaralanan emniyet müdürüne de acil şifalar diledi.

“Şehitlerimizin acısını kalbimize gömerek, bütün samimiyetimle şunu ifade etmek istiyorum” diyen Kurtulmuş, şunları kaydetti:

''Türkiye uzun yıllar bir tarafta terör örgütlerinin bir tarafta karanlık çetelerin elinden çok çekti. Türkiye’de 10 binlerce insan, gencecik insanımız terör dolayısıyla hayatlarını kaybetti. Türkiye’nin 40 yıla yakın bir süresi, maalesef rehin alındı, Türkiye’nin ayaklarına prangalar vuruldu. Bu hain saldırının arkasında kim varsa, bu tetiği çeken eller kimlerse, bu tetikleri çektiren eller kimlerse, hangi karanlık odaklarsa şunu iyi bilsinler ki Türkiye bir daha terörün kanlı, karanlık odaklarının planlamış olduğu o karanlık dehlizlere girmeyecektir. Türkiye halkı asla ve asla terörü destekleyen bu karanlık odaklara, terör odaklarına prim vermeyecek, bir daha o eski döneme geri dönmeyecektir. Bu tetikleri çeken eller de bu tetikleri çektiren beyinlerde kırılacak ve ezilecektir.''

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER