ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Ekim 2014 Pazartesi 10:17

Trabzon’da Bekaroğlu gerilimi

Trabzonda Bekaroğlu gerilimi

CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde bir partilinin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’na soru sormasına İl Başkanı Yavuz Karan’ın izin vermemesi, gerginliğe neden oldu.


2011 genel seçiminde CHP Trabzon Milletvekili aday adaylarından olan Osman Şahinler, Bekaroğlu’na soru sormak istedi. Ancak İl Başkanı Yavuz Karan, salonda basın mensuplarının olmasına gerekçe göstererek Şahinler’e izin vermedi. Salonda çıkan tartışma nedeniyle toplantı ve bayramlaşma töreninin sona erdiği belirtilerek basın mensupları salondan çıkarıldı.

Trabzon’dan Rize’ye geçen Bekaroğlu, partisinin Rize İl Başkanlığı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bekaroğlu şunları söyledi: “Ülkemiz bölünmedi. İnşallah da bölünmeyecek. Bana göre ülkemizde daha vahim bir şey oluyor. Toplum bölünüyor. bugün insanlar yaşam tarzları, inançları ve kimlikleri üzerinde bölünüyorlar. Rizeli Cumhurbaşkanımız toplumu kutuplaştırmada gerçekten usta oldu. Belli yaşam tarzı ve inanç grubu olan insanlar bu hükümet döneminde bu ülkenin nimetlerinden istifade edemiyorlar.”

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER