ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2014 Cuma 16:16

Taner Yıldız: hedef Türkiye’nin büyümesi

Taner Yıldız: hedef Türkiyenin büyümesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "62. AK Parti hükümetimizle bir öncekinden daha iyi hizmetler sunarak Türkiye’nin gelişmesi, ilerlemesi ve büyümesini hep beraber sağlayacağız" dedi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "62. AK Parti hükümetimizle bir öncekinden daha iyi hizmetler sunarak Türkiye’nin gelişmesi, ilerlemesi ve büyümesini hep beraber sağlayacağız" dedi.

62. Hükümet’te yine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görevlendirilen Taner Yıldız, Kocatepe Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. 62. Hükümet ile bir öncekinden dahi iyi hizmetler sunarak, Türkiye’nin gelişmesi, ilerlemesi ve büyümesine hep beraber katkı sağlayacaklarını belirten Yıldız, yeni hükümetin, vatana millete hayırlı olmasını dileyen Yıldız, 12 yıldan bu yana yaptıkları bütün hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getirdi.

Halkın refah seviyesini yükseltmenin önemli olduğunu söyleyen Yıldız, "Hepimiz yenileneceğiz. Her birimize bu manada yeni hizmet alanları oluşacak. Bizden sonraki arkadaşlarımıza hizmet alanları oluşacak. Önemli olan ak yüzle gelip hamdolsun ak yüzle beraber bu görevlerden ayrılmak. Bunlar şerefli, onurlu görevlerdir" dedi.

"14 PARTİ BİRLEŞTİ, SONUÇ ORTADA"

10 Ağustos cumhurbaşkanı seçimine değerlendiren Yıldız, "Cumhurbaşkanlığı seçimi süresince 14 parti birleşerek, bir sinerji oluşturmaya çalıştılar. Sonuç ortada. Şimdi bir partinin bölünmeye çalışılmasından yararlanmaya çalışarak, bir tuğla kopartmaya çalışarak, böyle bir çalışma içerisindeler. Lütfen bir işin nasıl olmayacağını değil, nasıl olacağını tarif etsin muhalefet. O açıdan biz yolumuza devam ediyoruz. 62. AK Parti hükümetimizle bir öncekinden daha iyi hizmetler sunarak Türkiye’nin gelişmesi, ilerlemesi ve büyümesini hep beraber sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Yıldız, eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın yeni kabinede yer almamasına yönelik soru üzerine, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın mutlaka kendileriyle bir arada verdiği kararlardır. O açıdan ülkemiz için bütün kararlar hayırlı uğurlu olsun" cevabını verdi.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER