ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Eylül 2014 Cumartesi 15:37

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na yeni isim tavsiyesi

Soyludan Kılıçdaroğluna yeni isim tavsiyesi

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, halkın AK Parti’ye güvenini anlamayan bir tek kişinin Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.


AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, halkın AK Parti’ye güvenini anlamayan bir tek kişinin Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu olduğunu, savundu. Süleyman Soylu, "Bu nedenle Sayın Kılıçdaroğlu’nun ismini değiştirmek lazım. Kendisine 'Haset Bey' demek gerek." dedi.

Süleyman Soylu, Nevşehir’de bir otelde düzenlenen AK Parti 5. Olağan Kongresi 4.Bölge Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı'na katıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun hasetlikle hareket ettiğini belirten Soylu, "Bir taraftan millete 'Siz AK Parti’ye yüzde 45,5 oy verdiniz' diyerek kızıyor ve küçümsüyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir çok partinin oluşturduğu çatıya rağmen Sayın Başbakanı yüzde 52 oyla birinci turda Çankaya Köşkü'ne taşıyor. Yine halka kızıyor. TÜSİAD, Sayın Cumhurbaşkanı'nı davet ediyor. Elleri sıkmanın, sıkılı ellerle birlikte olmanın, birlik içerisinde 2023 hedeflerine ulaşmanın anı birlikte yaşanmak isteniyor. Yine kızıyor. Bu neyin göstergesidir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun ismini değiştirmek lazım. Kendisine 'Haset Bey' demek gerek. Umarım vatandaşlarımızın kurtarılması olayına da hasetlenmez ve üzülmez. Böyle hasetliği devam ederse Türkiye’nin başarıları sonunda iğne ipliğe dönecek." şeklinde konuştu.

"SABAHIN İLK SAATLERİNDEN İTİBAREN TÜRKİYE BÜYÜK BİR HEYECANI YAŞIYOR"

    Musul’da rehin tutulan 49 vatandaşın Türkiye’ye getirildiğini kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, “Özellikle çok güzel bir vuslatın gerçekleştiği anı bu sabah yaşadık. Sabahın ilk saatlerinden itibaren Türkiye büyük bir heyecanı yaşıyor." diye konuştu.







KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER