ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Nisan 2013 Pazar 17:56

Sarıgül: Kılıçdaroğlu’nun rüzgarının önünü açtık

Sarıgül: Kılıçdaroğlunun rüzgarının önünü açtık


Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Sayın Deniz Baykal’a karşı 120 ay mücadele verdik, demokrasi mücadelesi verdik. Parti içerisinde de büyük mücadele içerisine girdik. O noktada da Sayın Kılıçdaroğlu’nun almış olduğu rüzgarın önünü açtık." dedi.

    Ünlü halk ozanı Ali Ekber Çiçek’in 7'nci ölüm yıldönümü anma törenleri için Edremite gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Güre Belediyesi Afrodit Termal Otel’de bir basın toplantısı düzenledi.

    Bir gazetecinin CHP’den Mustafa Sarıgül’e davet gelmesi halinde cevabının ne olacağı yönündeki soruya, Türkiye Değişim Hareketi'ne (TDH) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül şu cevabı verdi; “Tabi ki burada davet Türkiye Değişim Hareketi'ne yapılması gerekiyor. Çünkü Mustafa Sarıgül tek başına çalışma yapan bir arkadaşınız değil, TDH olarak geçmişte İstanbul belediye başkanlığı Mustafa Sarıgül’ün meselesi değil. İstanbul Belediye Başkanlığı, inançlara saygılı, laikliğe inanan cumhuriyetin değerlerine önem veren, ülkede Atatürk ilkelerinin gelişmesini ve güçlenmesini arzu eden herkesin düşünmesi gereken bir olaydır. Ve İstanbul belediye başkanlığı Mustafa Sarıgül’e endekslenmemesi lazım. İstanbul belediye başkanlığında demokrasi, barış, özgürlük diyen büyük bir buluşmayı sağlayan kimde halkın gücü varsa, halkın gücü kimde birleşiyorsa o desteği oraya vermek lazım. Gerçekten o seçimden de başarıyla çıkmak lazım. O noktada bana ve Türkiye Değişim Hareketi'ne bir görev çıkarsa o göreve arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde değerlendiririz.” 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER