ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Haziran 2013 Perşembe 17:51

Sarıgül AK Parti'den aday olacak iddiası

Sarıgül AK Partiden aday olacak iddiası

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında sıradışı bir iddia ortaya attı.


Hürriyet'in magazin yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü köşesinde yerel seçim dedikoduları üzerine bir yazı kaleme aldı ki 'senin ne işin olur siyasetle, magazin yazmaya devam et' dedirtti.

Semercioğlu 'Yerel seçim dedikoduları' başlığıyla kaleme aldığı yazısında 'Sarıgül AK Parti'nin adayı olur mu?' sorusunu sorarken, CHP'nin Beşiktaş için Ümit Boyner'i ikna etmeye çalıştığını da iddia etti.

"DUYANLARIN AĞZI AÇIK KALACAK"

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün adı son zamanlarda CHP ile anılıyordu. Semercioğlu'nun köşesine taşıdığı o iddia ise tam tersi yönde. Zaten Hürriyet yazarı da söz konusu iddia için "Duyanların ağzını açık bırakan en son iddia" diyor.

"AK PARTİ'NİN ADAYI SARIGÜL OLABİLİR Mİ?"

İşte Semercioğlu'nun yazısındaki o bölüm;

"İşte duyanların ağzını açık bırakan en son iddia... Sarıgül'ün Ak Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı kulaktan kulağa yayılıyor. İddia sahiplerinin iki argümanı var:

1- Başbakan İstanbul'u asla kaybetmek istemiyor, Sarıgül'le İstanbul garanti...

2- Sarıgül garanti olmayan yerden seçime girmez, CHP ile kıl payı kaybetme riskindense Ak Parti ile garanti bir seçimi tercih eder" diyorlar... Olmaz olmaz demeyin, siyasette her şey olur. "

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER