ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Aralık 2013 Perşembe 12:31

Şahin: Gezi Eylemcileri Evimi Bastı

Şahin: Gezi Eylemcileri Evimi Bastı

Gezi Parkı eylemleri sırasında öfkeli bir grubun Mehmet Ali Şahin'in evine kadar gittiği ortaya çıktı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in Gezi Parkı eylemleri sırasında yaşadıkları Anayasa Uzlaşma Komisyonu tutanaklarında ortaya çıktı.

"KESİNLİKLE BENİ LİNÇ EDECEKLERDİ"

Tutanaklara yansıyan ifadelere Şahin olayla ilgili şunları söyledi: "Öveçler'de oturuyorum. Eski meclis başkanı olmam dolayısıyla binanın önünde bir polis kulübesi var. Gece yarılarına doğru bir kalabalık... Bin kişi belki iki bin kişi yürüyor. Ben Karabük'teyim. Hanım arıyor, 'Kalabalık sürekli Zile basıyor. Senin ismini söyleyerek aşağıya inmeni istiyor' dedi. Çocuklar da korkmuşlar. Ben de 'kapıyı kilitleyin içeriden, dışarıya da çıkmayın, açmayın kapıyı' dedim. Ben orada olsam aşağıya insem kesinlikle beni linç edeceklerdi."

ATİLLA KART: O AYRI BİR BAHİSTİR

Bunun üzerine CHP Konya milletvekili Atilla Kart olayları tasvip etmediklerini belirterek şunları ifade etti: "O gezi eylemleri sırasında sizin şahsınıza yönelik olarak, Başbakan'a yönelik olarak, Başbakan'ın eşine yönelik olarak yapılan o hakaretleri kabul etmek mümkün mü? Şimdi o nedir? O bizim toplumsal ayıbımızdır, o ayrı bir bahistir."

ŞAHİN: DOLMABAHÇE'Yİ YIKACAKLARDI

Bunun üzerine Mehmet Ali Şahin göstericilerin Beşiktaş'ta bir dozeri ele geçirdiklerini hatırlatarak, "Dolmabahçe'yi yıkacaklardı" dedi.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER