ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Mayıs 2014 Cuma 14:19

Orhan Gencebay: Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın hakkı

Orhan Gencebay: Cumhurbaşkanlığı Erdoğanın hakkı

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Cumhurbaşkanlığı'nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkı olduğunu söyledi. Erdoğan'ın o yeteneğe sahip olduğunu belirten Gencebay, medyayı da sağduyuya davet etti.


Usta sanatçı Orhan Gencebay, cumhurbaşkanlığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkı olduğunu belirterek, 'Başbakan Erdoğan bütün konularla başa çıkabilecek bir kapasite ve bilgi birikimine sahip. Bence cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın hakkıdır' dedi.

Gencebay, siyasete genç yaşta atılan Başbakan Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı görevinden başlayarak, günümüze kadar uzanan süreçte ülkenin yönetimi ile ilgili geniş tecrübe sahibi olduğunu söyledi. Yeni Şafak'ın haberine göre Gencebay AK Parti'de 12 yıldır hizmet veren Erdoğan'ı ülkenin karşılaşacağı güçlüklerin üstesinden başarıyla gelebilecek bir siyasi bilgi ve yeteneğe sahip olduğunu kaydetti.

MEDYA DAHA SAĞDUYULU OLMALI

Türkiye'de bazı gizli güçlerin ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalıştığını ifade eden Gencebay, 'Dünyada muazzam bir karmaşa var. Batının ekonomisi gittikçe bozuluyor. Bana göre haçlı seferleri hala bitmemiştir' dedi. Gencabay barış süreci ile ilgili medyanın daha sağduyulu olması gerektiğini söylerken paralel yapı ile ilgili, 'Ülkeye zarar veren kim varsa bana göre paralel devlettir. Tayyip Bey diyorsa bizden daha çok şey bildiği içindir. Saygı duymak lazım' dedi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER