ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Haziran 2014 Perşembe 11:01

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na sitem

Muharrem İnceden Kılıçdaroğluna sitem

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sitem.


CHP'li Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi sürecinde yer almadığını ve sitemini Kılıçdaroğlu'na ilettiğini belirterek, bu saattten sonra ise adayın başarılı olması için elinden geleni yapacağını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milleltvekili Muharrem İnce, Çorum'da partisinin il teşkilatı tarafından düzenlenen dayanışma yemeği programına katıldı.

Program öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ince'ye, çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili soru yöneltildi.

"Benim görüşüm alınmadı"

"Çatı adayının belirlenmesi sürecinde benim görüşüm alınmadı. Ben bu süreçte yokum. Televizyonlardan öğrendim. Bu konuda sitemim var. Ben bu sitemimi Sayın Genel Başkanım Kılıçdaroğlu’na ilettim. Lafımın da arkasındayım" diyen İnce şöyle konuştu:

"Adayın belirlenme sürecinde bir katkım yok"

"Adayın belirlenme sürecinde bir katkım yok, ama olmuş ve bitmiş. Partimizin genel başkanı ve bir başka partinin genel başkanıyla oturmuş konuşmuş bir aday açıklamış. Bu saatten sonra bana düşen tek görev çalışmaktır. Bu saatten sonra yapılacak iş budur. Gerisi geçmişte kalmıştır. Ben geçmişle ilgilenmem."

"Sitemlerimi dile getirdim"

"Böyle bir ortamda ben süreçte olmasam da artık aday olmuş birisiyle ilgili yorum yapmak istemiyorum" diyen İnce, "Ben onu genel başkanımıza yalnız olduğumuzda sitemlerimizi dile getirdim. Şimdiden itibaren çalışırım. Partimizin, adayımızın başarılı olması için elimden geleni yaparım. Şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konştu.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER