ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ağustos 2014 Pazar 07:10

Kılıçdaroğlu'ndan ’Altıok’’ Tepkisi

Kılıçdaroğlundan Altıok Tepkisi

“Altıokları nasıl yorumlayacaksınız” tepkisiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, “Randevu al gel, anlatayım” diye yanıt verdi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe’de katıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı programının ardından Kara Pilot Teğmen Mehmet Ali Çelebi’nin düğün törenine katıldı. Törenin ardından bir vatandaşın “Altıokları nasıl yorumlayacaksınız” tepkisiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, “Randevu al gel, anlatayım” diye yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kezban Merey ile hayatını birleştiren Kara Pilot Teğmen Mehmet Ali Çelebi’nin Büyükbakkalköy’deki düğününe katıldı. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, “Ayrılarak değil, biz birleşerek yol alabiliriz. Birleşerek güçlenebiliriz. Böl ve yönet politikasının tuzağına düşmemeliyiz. Bu ülkede birliği ve beraberliği savunmalıyız. Ayrılığa yer yok, tuzaklara yer yok. Küçük tuzaklar düzenleniyor. Ben kimin hangi tuzağı düzenlediğini çok iyi biliyorum. Mehmet Çelebi ve komutanlarının hapse alınma nedenlerini biz çok iyi biliyoruz. Aydınların, gazetecilerin neden hapishaneye atıldığını çok iyi biliyoruz” dedi.

Kılıçdaroğlu düğünden ayrılırken ise bir vatandaşın, “Altıokları nasıl yorumlayacaksınız” tepkisi ile karşılaştı. Vatandaş korumalar tarafından itelenirken, Kılıçdaroğlu, “Randevu al gel, anlatayım” dedi. Kılıçdaroğlu daha sonra düğünden ayrıldı.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER