ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Mayıs 2013 Salı 10:43

Kılıçdaroğlu trafik kazası geçirdi!

Kılıçdaroğlu trafik kazası geçirdi!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun aracı TIR'dan kurtulmak isterken başka bir otomobille çarpıştı. İşte ayrıntılar...


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ayfonkarahisar'ın İscehisar ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada ölen ve yaralanan olmadı.

CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu otomobil, İscehisar yakınlarında üzerlerine gelen TIR'dan kurtulmak isterken başka bir araçla çarpıştı. Otomobil çarpışmadan zarar gördüğü için Genel Başkan Kılıçdaroğlu otomobil değiştirdi ve Ankara'ya gelmek üzere koruma aracıyla yoluna devam etti.

Burdur'dan Ankara'ya gelmek üzere kara yoluyla hareket eden ve İscehisar yakınlarında kaza geçiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun gezisine katılan Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Sayın Genel Başkanımız'da ve bizde bir şey yok. TIR'dan kurtulduk. Araba hasar gördü, biz çok ucuz atlattık." dedi.

ŞOFÖR TUTUKLANDI

 Afyonkarahisar'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu otomobille çarpışan ticari aracın şoförü, bir icra davasında "taahhüdü ihlal" nedeniyle tutuklandı.

İscehisar ilçesinde Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu 06 CHP 01 plakalı makam aracının İscehisar Meslek Yüksekokulu Kavşağı'nda çarptığı 08 AT 969 plakalı ticari aracın şoförü Osman Ünal, bir icra davası sonucu taahhüdü ihlalden verilen 90 günlük kesinleşmiş hapis cezası dolasıyla tutuklandı.

Kesinleşmiş cezası nedeniyle kaza sonrası aracı, ehliyeti olmayan kardeşi Basri Ünal'a bırakarak olay yerinden kaçan Ünal, Afyonkarahisar Açık Cezaevine gönderildi.

Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu otomobil, dün Burdur'dan Ankara'ya dönerken İscehisar'da kaza yapmış, Kılıçdaroğlu ve araçta bulunanlar kazadan yara almadan kurtulmuştu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER