ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Ağustos 2013 Salı 21:05

Kılıçdaroğlu, Haberal ile görüştü

Kılıçdaroğlu, Haberal ile görüştü

CHP lideri kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon'dan tahliye olan Mehmet Haberal ile görüştü.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal ile parti genel merkezinde görüştü. 

HABERAL AÇIKLAMA YAPTI

Mehmet Haberal, ziyaret sonrasında basının sorularını cevapladı.

Milletvekilliği adaylığı süresince Kılıçdaroğlu’yla görüşemediklerini belirten Haberal, “Sayın Genel Başkanımızın ziyaretinde bulunduk. Milletvekilliği adaylığı sürecinde görüşememiştik. Dün çıktım, bugün de geldim, genel merkezde kendisini ziyarette bulundum. Bu nezaket etkinliği idi, hepsi o kadar.” dedi.

Haberal’in basına uzun uzun açıklama yapmak istememesi dikkatleri çekti. Basının ‘Genel Başkan size ne mesaj verdi?’ sorusuna cevap veren Haberal, “Genel başkan benim şimdi tanıdığım değil önceden de tanıdığım çok değerli bir kişidir. Kendisiyle samimi bir şekilde kucaklaştık. Kendisine teşekkür ettim. Geldim ve şimdi gidiyorum.” diye konuştu.

‘Meclis’in olağanüstü toplanmamasını siz mi istediniz?’ sorusu üzerine ise “Bunlar şu anda ne benim konum ne de Sayın Genel Başkanı'nın konusu. Çok teşekkür ederim.” diyerek sözlerine son verdi. 

HABERAL'DAN SONRA AYGÜN GELDİ

Haberal’ın ardından yaklaşık bir saat sonra Sinan Aygün geldi.

Basının sorularına kısa bir cevap veren Aygün, “Genel başkanla görüşeceğim, yanına çıkacağım. Karara ilişkin yorumu dün yaptık Yargıtay süresini bekliyoruz, hayırlı olsun. Herhalde 6 ay falan bulur diyorlar, gerekçeli kararı bir görelim.” dedi.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER