ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2014 Salı 14:54

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı düelloya çağırdı

Kılıçdaroğlu, Erdoğanı düelloya çağırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ı düelloya davet etti.

Kılıçdaroğlu, Ortadoğu sorununun çözümü için de isim verdi.

Kılıçdaroğlu, "Kürecik radar istasyonunu kapat, hep beraber arkanda dururuz. Yapıyor musun, yapamıyorsun. O zaman konuşma. 1,5 milyon Suriyeli Türkiye’de. Gazze’de bir dram yaşanıyor, Suriye’de de bir dram yaşanıyor, Türkiye’de de bir dram yaşanıyor.

Sadece bir şey yapılıyor, sadece konuşuluyor. El Kaide militanlarına silah gönderiliyor, kan daha fazla aksın diye. Hepimizin oturup düşünmesi lazım. Ne diyorlardı, biz oyun kurucuyuz. Hangi oyunu kurdunuz, dünyanın oyuncağı oldunuz, bütün dünya dalga geçiyor" dedi.

Ortadoğu sorunu için isim veren Kılıçdaroğlu, "Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var, Ekmeleddin Bey Ortadoğu sorunun çözümü açısından aslında çok önemli bir fırsat sunuyor bize. Ortadoğu’da, İslam dünyasında, Batı’da bir ağırlığı var. Sözü dinlenen birisi. Türkiye eğer Ortadoğuı bataklığından çıkmak istiyorsa, sözü dinlenen, saygın bir ülke olmak istiyorsa tercihini Ekmeleddin Bey’den yana yapmak zorundadır" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan’ı düelloya davet eden Kılıçdaroğlu, "Erkeksen, senin istediğin gazetecilerle, sadece SGK’yı konuşalım" dedi.

 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER