ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Ekim 2014 Cuma 19:09

Kılıçdaoğlu'ndan Bingöl Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Kılıçdaoğlundan Bingöl Emniyet Müdürüne ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bingöl’deki hain saldırıda yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’i hastanede ziyaret etti.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bingöl’deki hain saldırıda yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’i hastanede ziyaret etti.

Bingöl’deki saldırıda yaralanan ve Ankara’ya getirilen Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’i hastanede ziyaret eden Kılıçdaroğlu, son olaylarda yaralananlara geçmiş olsun, hayatını kaybedenlere de rahmet dileklerini sundu. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu, “Emniyet Müdürü arkadaşımız şuanda solunum cihazına bağlı ama durumu iyi. Ailesi de kendisini yakından izliyor. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur en büyük arzumuzda bu zaten. Diğer yaralanan tüm kamu görevlilerine acil şifalar diliyoruz. Ölümler var. Bütün ölümler içinde Allah rahmet eylesin diyoruz. Üzücü bir tablo. İnşallah bir daha olmaz. En büyük arzumuzda bu” dedi.

Bir gazetecinin ‘saldırıyı nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna Kılıçdaroğlu, “Bir gece yarısı terör örgütü PKK unsurları il emniyet müdürü ve beraberindekilere sokak ortasında saldırıyorlar. Terörün bir insanlık suçu olduğunu, teröre prim verilmemesi gerektiğini yediden yetmişe hepimizin bilmesi gerekiyor. Şimdi bir kamu görevlisi düşünün esnafı ziyaret ediyor gecenin ilerleyen saatlerinde ve siz bunu öldürmeye kalkıyorsunuz. Bunun akılla, mantıkla bağdaşır bir yönü yoktur. Kuşkusuz terörün kendine göre bir hedefi vardır. Toplumda yılgınlık yaratmak isteyebilir, utanç yaratmak isteyebilir. Ama iyi çalışan bir devlet aygıtı buna izin vermez. Teröristleri bulur, cezasını verir. Bizim şuanda beklediğimiz bu. Bu yapılmadığı takdirde ülkeyi yönetenler teröre prim vermiş olurlar. En büyük şuanda karşılaştığımız risklerden birisinin de bu olduğunu unutmamamız gerekiyor” cevabını verdi.









KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER