ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Kasım 2014 Çarşamba 09:06

Kamer Genç: "Benim paramı yiyorsun"

Kamer Genç: "Benim paramı yiyorsun"

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Gayri ciddi bir hükümetin, gayri ciddi bütçesini tartışıyoruz." ifadesini kullandı.


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Cumhurbaşkanlığı, TBMM, Sayıştay ve Kamu Denetçiliği Kurumu'nun 2015 yılı bütçelerinin görüşülmesine başlandı. CHP Milletvekili Kamer Genç, aldığı uçak ile Erdoğan ve ailesinin sürekli gezdiğini belirterek, "Benim paramı yiyorsun, Allah burnundan getirecek." dedi.

Komisyon, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber başkanlığında toplandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ettiği yeminden dolayı halen Cumhurbaşkanı olmadığını iddia eden Genç, "Türkiye'de hukuk yok, her şey kaba kuvvete dayanıyor." şeklinde konuştu.

Cemil Çiçek'in de Meclis'i keyfi yönettiğini savunan Genç, soru önergelerine cevap verilmediğini kaydetti. 30 senedir Meclis'te olduğunu dile getiren Genç, Meclis'in hiç bu şekilde keyfi yönetilmediğini söyledi.

Aldığı uçak ile Erdoğan ve ailesinin sürekli gezdiğini belirten Genç, "Benim paramı yiyorsun, Allah burnundan getirecek." diye konuştu. "42 kişi ölmüş, bunun sorumlusu kim?" diyen Genç, Türkiye'de hukuk olmadığının altını çizdi. Erdoğan'ı, HSYK'ya atadığı üyeler sebebiyle eleştirdi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER