ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Haziran 2014 Cuma 12:57

Kalkınma Bakanı Yılmaz ANGİAD heyetini kabul etti

Kalkınma Bakanı Yılmaz ANGİAD heyetini kabul etti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz ve derneğin yönetim kurulu üyelerini kabul etti.


Bakanlık'ta gerçekleşen ziyarette Yılmaz, Ankara'nın sanayisi ve altyapısıyla, katma değeri ve ihracat potansiyeli yüksek üretim yapmaya elverişli bir ekonomik merkez olduğunu söyledi.
Kalkınma Ajansında, Ankara'nın geleceğini yerel aktörlerle birlikte planladıklarını belirten Yılmaz, oluşturulan stratejiler, mali, teknik ve faaliyet destekleriyle Ankara'nın gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını ifade etti.
Yılmaz, Türkiye'nin en önemli gücünün insan kaynağı olduğunu vurgulayarak, "Genç işadamları bizim için son derece önemli. Geleceğimizi şekillendirecek olan genç müteşebbislerimiz, genç girişimcilerimiz. Yenilikçi ekonomik yapıyı, bilgi ve teknolojiye dayalı ekonomiyi, genç iş insanlarımız inşa edecek. Bugün ANGİAD'ı misafir etmekten ve fikirlerini dinlemekten memnuniyet duyuyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Semiz de, Bakan Yılmaz'a gündemlerinde Irak'ın olduğunu belirterek, "Hepimiz çok tedirginiz. Derneğimizde 700'e yakın işadamı var. Üyelerimizin yüzde 40'ı Irak'ta iş yapıyor. Bu kaosun bitmesini bekliyoruz" dedi.
 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER