ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Kasım 2013 Pazar 18:36

Hüda Par: Saldırıyla ilgimiz yok

Hüda Par: Saldırıyla ilgimiz yok

Hür Dava Partisi (Hüda Par) il Teşkilatı üyeleri, Batman Petrol Mahallesi'nde açık havada yapılan düğündeki silahlı saldırı olayına yönelik basın açıklaması düzenledi.


Basın temsilcileriyle bir araya gelen Hüda Par il yöneticileri, 1 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla hiçbir ilgilerinin olmadığını söyledi.

Saldırının Hüda Parlılar tarafından yapıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını belirten İl Başkanı Aydın Gök, “Bu menfur olayda hayatını kaybeden gencimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz. Saat 19.30 sıralarında parti üyelerimizin parti tanıtım çalışmaları için broşür dağıttığı mahallede PKK’lı 40-50 kişi ile aralarında 10 dakika süren arbede yaşanmıştır. Üyelerimizin partimizin tanıtım broşürlerini dağıttığı sırada çıkan kısa süreli arbedenin gerçekleşen bu saldırı ile ilişkilendirilmesi yönlendirme amaçlıdır.” dedi.

Gök, bu olayın aydınlatılmasını herkesten çok kendilerinin istediğini ifade ederek, "Bu menfur saldırının bir an önce aydınlatılması için devlet üzerine düşeni yapmalıdır. Bu olayın faili meçhul kalması halkımız arasına fitne sokmaya hizmet eder. Olayın tüm yönleriyle adli veya siyasi olarak araştırılmalı soruşturma çok yönlü yapılmalı fail veya failler bir an önce tespit edilip adalet önüne çıkartılmalıdır.” şeklinde konuştu.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER