ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Kasım 2014 Pazar 13:36

Hamzaçebi: "böyle Bir şey olmayacak"

Hamzaçebi: "böyle Bir şey olmayacak"

Hamzaçebi, "CHP’den ayrılanların parti oluşturma çabası bir kısım basın yayın organları tarafından gündeme getiriliyor. Gerçeklikle ilgisi yoktur. Böyle bir şey olmayacaktır" dedi.


CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, "CHP’den ayrılanların parti oluşturma çabası bir kısım basın yayın organları tarafından gündeme getiriliyor. Gerçeklikle ilgisi yoktur. Böyle bir şey olmayacaktır" dedi.

CHP’nin TBMM Grubu 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi. Antalya’nın Serik İlçesi Belek Turizm Merkezi’ndeki Sirene Otel’de 3 gün süren toplantının ardından Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi gazetecilerle bir araya geldi. Üç günlük kampı değerlendiren Hamzaçebi, son derece başarılı ve yararlı bir çalışma grubu toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi.

2015 Haziran seçimleri dikkate alındığında önlerinde 7 aylık bir sürenin olduğuna işaret eden Hamzaçebi, seçimlerin erken ya da geç gerçekleştirileceğini kaydetti.

2015 yılındaki seçimlerin Türkiye açısından son derece önemli olduğunun altını çizen Hamzaçebi, “Bu sürece girerken CHP’nin TBMM Grubu’nun geçmiş dönemdeki çalışmalarını gözden geçirmek ve genel seçimlere yönelik hazırlıkları değerlendirdik. Bu toplantı önemlidir. 12 yılı aşkındır ülkeyi yöneten hukuk tanımayan, demokrasi ve özgürlükler karşıtı iktidara karşı CHP TBMM Grubu, insan haklarını ön planda tutan, insan odaklı gelişen ve büyüyen bir ekonomi politikası anlayışıyla meclis çalışmasını yürüttü“ diye konuştu.

CHP’nin sadece hükümetin uygulamalarını eleştirmediğini ve CHP’nin iktidarında olması gerekenleri de paylaştıklarını aktaran Hamzaçebi, şunları söyledi: “Bundan sonra çözüm üreten, insanımızı geleceğe güvenle bakmasını sağlayan, gelişen ve büyüyen ekonomide bütün vatandaşlarımızın eşit şekilde pay aldığı bir düzenin oluşturulması CHP’nin temel hedefidir.”

Toplantıda başarılı sunumlar yapıldığını dile getiren Hamzaçebi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçmen davranışları, CHP’nin 2015 yılı genel seçiminde izleyeceği stratejinin ana unsurları, ekonomi politikası bileşenleri, dış politika anlayışı bu toplantıda değerlendirildi. CHP TBMM Grubu büyük bir birikime sahiptir. Bu birikimi 2015 seçimlerinde vatandaşa ulaştırmak bizim esas politikamız olacaktır. Bir veya iki toplantı daha gerçekleştireceğiz.”


KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER