ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Aralık 2013 Salı 06:30

Hakan Şükür’ü aday yapalım

Hakan Şükürü aday yapalım

CHP yerel seçimlerde yarışacağı 61 il merkezi ile toplam 770 noktada adaylarını belirledi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında önceki gün toplanan Parti Meclisi CHP’nin 30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimlerde yarışacağı 61 il merkezi ile toplam 770 noktada adaylarını belirledi.

İNCE TEPKİ GÖSTERDİ, TEKİN KUTLADI

Bir süredir partinin sağa açılması nedeniyle tepki gösterilen CHP’de bu durum PM toplantısında ele alındı.

Alınan bilgilere göre eski MHP’li Mansur Yavaş’ın Ankara adaylığına 15’e yakın üye tepki gösterdi.


Ankara için geçen Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin de, “CHP kendi adaylarını çıkartamıyorsa ve biz Ankara’yı MHP kökenli bir isimle kazanabileceksek o zaman Sakarya’da da Hakan Şükür’ü aday yapalım” dediği ifade edildi.

Hatay’da da eski Ak Partili Lütfü Savaş’ın ismi nedeniyle yaşanan tartışmalar, Savaş’ın adaylığının iki kez oylanmasına neden oldu.

TEKİN : HAYIRLI OLSUN

İstanbul için adaylığının açıklanmasının ardından Mustafa Sarıgül, twitter’da, “Vakit Tamam Değişim Zamanı” afişini paylaşırken, “Büyük bir gurur yaşıyorum.

Bana güvenen hiç kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağım” dedi.

CHP’nin İstanbul aday adayı olan ancak aday olamayan Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de, “Adaylığın herkese ve partime hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

CHP geriye kalan 20 il merkezi ile İstanbul, İzmir ve Ankara’nın ilçelerinde ise adaylar 4 Ocak tarihli PM toplantısında belirlenecek.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER