ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Haziran 2014 Pazartesi 11:43

Faruk Çelik, hasta yatağında yapılan düzenlemeleri tek tek inceledi

Faruk Çelik, hasta yatağında yapılan düzenlemeleri tek tek inceledi

Bakan Çelik, hasta yatağında çalışma hayatı ve sosyal güvenliğe ilişkin düzenlemeleri tek tek incelediği görülüyor.


SOSYAL Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, 23 Mayıs'ta ameliyat olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret etti. SGK Başkanı İlhan, "Sayın Bakanımız doktorların ziyaretçi yasağını bu kanun için deldi. Her bir maddeyi tek tek gözden geçirdi" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 23 Mayıs'ta ameliyat oldu. SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, Bakan Çelik'i hastanede ziyaret etti. Sosyal Güvenlik Kurumu Basın ve Halkla ilişkiler Müşavirliği, Twitter hesabından ziyaret sırasında çekilen fotoğrafları paylaştı. SGK Başkanı İlhan, ""Sayın Bakanımız doktorların ziyaretçi yasağını bu kanun için deldi. Her bir maddeyi tek tek gözden geçirdi" dedi. Çekilen fotoğrafta, Bakan Çelik, hasta yatağında çalışma hayatı ve sosyal güvenliğe ilişkin düzenlemeleri tek tek incelediği görülüyor. 

Bugün saat 11.00 'de taburcu oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, divertikül hastalığına bağlı bağırsak perforasyonu nedeni ile acil olarak ameliyat olduğu hastaneden, bugün saat 11.00’de taburcu oldu.

Konuyla ilgili Bakanlık'tan yapılan açıklama şöyle: “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik, divertikül hastalığına bağlı bağırsak perforasyonu nedeni ile acil olarak ameliyat olduğu hastaneden bugün saat 11.00’de taburcu oldu. Sayın Bakanımızı, rahatsızlığı sırasında, başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederiz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik, hastaneden taburcu olduktan sonra bir süre evinde istirahat edecektir.”
 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER