ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Mart 2013 Salı 22:59

Erdoğan'ın yokluğunu hissettiği lider!

Erdoğanın yokluğunu hissettiği lider!

Başbakan Erdoğan, Meclis'teki grup toplantısında merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı...


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısındaki konuşmasına 4 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu anarak başladı. Erdoğan hasretini dile getirdi ve "Bugünlerde O'nun yokluğu daha çok hissediliyor" dedi.

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu konuşmasının ilk sözleriyle anmayı unutmayan Erdoğan, "4 yıl önce kaybettiğimiz değerli kardeşim Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anıyorum. Bugünlerde O'nun yokluğu daha çok hissediliyor" diye konuştu.

"HASRETLE ANIYORUM"

4 yıl önce hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nu hasretle andığını belirten Erdoğan, "25 Mart 2009 tarihinde Göksun ilçesi yakınlarında helikopterinin düşmesi sonucu kaybettiğimiz Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi bir kez daha rahmetle, hasretle anıyorum" ifadelerini kullandı.

"ŞU GÜNLERDE YOKLUĞU ÇOK DERİN HİSSEDİLİYOR"

Yazıcıoğlu'nun dava adamı olduğunu ifade eden Erdoğan, "Türk siyasi hayatının inancıyla, dava adamlığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla çilekeş ve örnek şahsiyetlerinden biri olarak gördüğüm Muhsin kardeşimin eksikliği hele hele şu günlerde çok daha derin şekilde hissediliyor. Ailesine, milletimize bir kez daha başsağlığı diliyor Rabbimden mekanının cennet olmasını niyaz ediyorum" dedi.  

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER