ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Temmuz 2013 Perşembe 10:13

Erdoğan salonu kahkahaya boğdu

Erdoğan salonu kahkahaya boğdu

AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın iftarına katılan Başbakan Erdoğan iftar sonrası yaptığı konuşmada verdiği bir örnekle konukları kahkahaya boğdu.


Başbakan Erdoğan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın iftarı sonrasında yaptığı konuşmada kürsüden yaptığı espri konukları kahkahaya boğdu. Seçime 8 ay varken yenileceklerini anlayanların yaygara koparmaya başladıklarını iddia eden Erdoğan şu komik örneği anlattı.

Erdoğan Ankara İl Başkanlığı'nın iftarı sonrası kürsüye çıktı. Mısır'daki gelişmelerden Türkiye'nin yeni anayasası ile ilgili konuşan Erdoğan, konuşmasının tam ortasında yaptığı espri konukları kahkahaya boğdu. Seçime 8 ay kala yenileceklerini anlayan muhalefetin türlü oyunlara başvurduğunu anlatan Erdoğan "seçim sandığının azınlığın çoğunluğa dayatma yapmaması" için var olduğunu söyledi.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Erdoğan muhalefetin çevirdiği türlü oyunlara bir de örnek verdi. Erdoğan "Bir genç beni oruç tutmadığım için darp ettiler diye polis merkezine başvuruyor. Polis şikayetçi vatandaşı dinledikten sonra, "kardeşim Ramazan yarın başlıyor, otur bir çayımızı iç" dediğini anlattığında konuklar kahkahalara bıoğuldu. Erdoğan kahkahalar nedeniyle konuşmasına bir süre ara verdi ve sonra devam etti. Erdoğan muhalefete "Seçim çalışmaları yapın, gidin çalışın seçimlerde hile var yalanlarını bırakın" diyerek seslendi. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER