ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2013 Pazar 00:59

Erdoğan: Operasyon milli iradeye yapılıyor

Erdoğan: Operasyon milli iradeye yapılıyor

AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nın onuruna verdiği yemekte konuşan Başbakan Erdoğan, 17 Aralık operasyonu ve sonrasına ilişkin değerlendirme yaptı.


AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nın onuruna verdiği yemekte konuşan Başbakan Erdoğan, 17 Aralık operasyonu ve sonrasına ilişkin değerlendirme yaparak, "Bu operasyon şahsıma yönelik değil Türk milletine karşı başlatılmış bir kampanyadır" dedi.

Bir dizi program ve açılış için Manisa'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündüz düzenlediği mitinglerin ardından akşam da onuruna düzenlenen yemekte söz aldı. Başbakan Erdoğan'ın hedefinde yine 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşananlar vardı.

Operasyondan bu güne gerek medyada konuşulan gerekse siyasetçilerin konuştuğu kampanyanın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına yönelik olduğuydu. Ancak Erdoğan bu akşam ki konuşmasında, kampanyanın ne şahsına ne de AK Parti'ye olduğunu operasyonun Türk milletine karşı yürütüldüğünü söyledi.

Erdoğan, "Seçimin arifesinde başlatılan şu başlatılan kampanya manidardır. Bu kampanya, ne Tayyip Erdoğan'ın şahsınadır ne AK Parti'nin iktidarınadır, bilesiniz bu milli iradeyedir, bu Türk milletine karşı başlatılmış bir kampanyadır. Çünkü Türkiye'nin büyümesini hazmedemeyen birinci derecede uluslararası çevrelerin, ikinci derecede de Türkiye'deki taşeronlarının attığı adımdır. Devletin içinde ne yazıkki bir paralel yapı oluşturmaya gayret ettiler. Bu paralel yapı işte bu atılan adımları gerçekleştiriyor. Bu paralel yapı bu hazımsızlığı çok basit bahanelerle ortaya koymaya çalıştı. Yaşananlar işte gözlerimizin önünde ama bütün bunlara rağmen biz sabır ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Varsın onlar bize beddua etsinler. Allah hangi duayı kabul eder, hangi bedduayı da reddeder bu onun tasarrufu dahilindedir" diye konuştu.  

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER