ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 11:30

Erdoğan, Marmara bölgesi vekilleri ile görüşüyor


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilleri ve parti teşkilatları ile gerçekleştirdiği bölge istişare toplantılarına Marmara bölgesi ile devam ediyor.

Marmara bölgesinden 12 ilden milletvekilleri, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları gibi parti teşkilatı üyeleri, AK Parti Genel Merkezi'nde, Erdoğan başkanlığında toplandı. Yaklaşık 102 kişinin katıldığı toplantıya, kalabalık bir sayıya sahip olmasından dolayı İstanbul katılmıyor. Toplantıda ayrıca Bolu ve Düzce yer alıyor.

Bugünkü toplantıda çözüm sürecinin yanı sıra bağlantılı olarak Akil İnsanlar Heyeti konusunun değerlendirilmesi bekleniyor. Çözüm sürecine ilişkin Batı illerinin desteğinin önem arz etmesi açısından, toplantının da önemli olduğu dile getiriliyor.

İllerin sorunlarının da masaya yatırılması beklenen toplantıda ayrıca yaklaşan yerel seçimlere ilişkin konuların da ele alınması bekleniyor.

Başbakan Erdoğan, daha önce de Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Karadeniz, İç Anadolu ve Akdeniz, milletvekilleri, parti teşkilatı üyeleri ile toplantılar gerçekleştirmişti. 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER